Diensten Oud

Google Advertentie Campagnes

Google’s adverteer platform ‘Adwords’ kan in de juiste handen een zeer effectieve en kosten efficiënte manier zijn om nieuwe klanten te genereren via uw website. Maar er komt wel wat bij kijken…

Met een advertentie in Google op een hoge positie staan is namelijk afhankelijk van meerdere factoren (dus niet alleen de prijs die u betaald). Door die verschillende factoren te optimaliseren is het bijvoorbeeld mogelijk om op nummer 1 te staan en tegelijkertijd minder te betalen dan uw concurrenten die op nummer 2 en 3 staan. U trekt in dat geval dus meer klanten aan dan die concurrenten en betaald er minder voor.

Het is dus belangrijk om de verschillende factoren goed te optimaliseren zodat u zo veel mogelijk nieuwe klanten aantrekt voor een zo klein mogelijke prijs.

Een voorbeeld van een factor die uw positie in Google en de bijbehorende kosten daarvan bepaald is hoeveel mensen op uw advertentie klikken. Hoe meer hoe beter en hoe minder u per klik en uiteindelijk per klant betaald. Het is dus van belang dat de advertenties aantrekkelijk geschreven zijn zodat ze veel klikken genereren, dat is 1 van de vele dingen die ik voor u optimaliseer wanneer ik een Adwords campagne voor u beheer.

Daarnaast is het natuurlijk ook van belang dat u in Google voor de juiste zoekopdrachten gevonden word. Ook dit verzorg en optimaliseer ik in zijn geheel
voor u.

Meer weten? Neem dan contact met mij op via het contact formulier. Dan sta ik u graag te woord.

Telefonerende Klanten

Met ‘Pay Per Call’ zoals dit heet stuur ik via webpagina’s die ik zelf beheer telefoontjes door naar uw nummer. De telefoontjes zijn van personen of bedrijven die in uw regio op zoek zijn naar een dienst die u aanbied.

Het mooie aan deze methode van klanten genereren is dat het 100% resultaat georiënteerd is…

U betaald alleen voor gekwalificeerde telefoontjes. Gekwalificeerd betekend dat de telefoontjes een vastgestelde minimale duur hebben, bijvoorbeeld 1 of 2 minuten, en afkomstig zijn van mensen die daadwerkelijk op zoek zijn naar een dienst die u aanbied.

Spreekt deze puur op resultaat gerichte methode voor het winnen van nieuwe klanten u aan? Dan kunt u voor meer informatie contact met mij opnemen.

Meer Gratis Google Bezoekers

‘Zoekmachine optimalisatie’ zoals dit genoemd word zorgt ervoor dat uw website hoger in Google komt te staan, wat resulteert in meer bezoekers en vervolgens meer klanten.

Bent u bijvoorbeeld een boekhouder in Amsterdam, dan is het voor het via uw website aantrekken van nieuwe klanten belangrijk dat u goed vindbaar ben in Google. Dit bewerkstelligd u door zo hoog mogelijk op de eerste pagina in Google te staan wanneer mensen in Google relevante termen zoals ‘boekhouder Amsterdam’ intypen.

Voorbeeld scenario: in totaal zijn er 1310 mensen per maand die via Google naar een boekhouder in Amsterdam zoeken. Staat u in Google op nummer 10 dan ontvangt u statistisch gezien slechts 2.99% van de klikken, wat neerkomt op 39 website bezoekers per maand. Staat u echter op nummer 1 dan ontvangt u statistisch gezien 42.13% van de klikken, wat neerkomt op 552 website bezoekers per maand…

Een hogere positie betekend dus exponentieel meer bezoekers (14 keer meer in het bovenstaande voorbeeld). En wanneer u meer bezoekers op uw website krijgt dan resulteert dan natuurlijk ook in meer klanten.

Van Website Bezoeker naar Klant Optimalisatie

Hoeveel van uw bezoekers worden uiteindelijk klant? 1 van de 10? 1 van de 100? Met conversie optimalisatie zorg ik er voor dat uw website optimaal gestructureerd word voor het genereren van klanten, zodat het er zo veel mogelijk zijn.

Niet elke website is even effectief in het aantrekken van klanten. De verschillen kunnen opzienbarend zijn. Wanneer u uw website door mij laat optimaliseren zorg ik er voor dat alle aspecten die bijdragen aan het effectief aantrekken van klanten op uw website geïntegreerd worden.

Het optimaliseren van websites zodat een hoger percentage van de bezoekers klant worden is 1 van de meest belonende dingen ik op mijn eigen websites toepas. Het is namelijk een relatief kleine eenmalige investering die voor zichzelf blijft betalen.